Even voorstellen...


Het gemak van alles in één hand

Dat u voordeel heeft bij het inschakelen van een bedrijf dat alle werkzaamheden kan uitvoeren, spreekt voor zich. In het stadium van de offerte kan alles in een keer worden besproken en later, tijdens de uitvoering, blijft alles in een hand. Hierbij mag u van ons uiteraard uitstekende begeleiding en adviezen verwachten. Dit alles maakt van Treba een bijzonder bedrijf waar elke medewerker zich volledig inzet en een afspraak nog bindend is. Treba zorgt ervoor dat het installatiewerk perfect wordt uitgevoerd!

Creatieve oplossingen
Vergeet u gerust de techniek. Vertel ons liever uw verlangens, wensen of probleem... Wij spelen erop in. Als wij al niet een pasklaar antwoord hebben, dan bedenken we er een. Een creatieve oplossing, rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden en passend binnen uw budget! Zo wordt techniek omgezet in wooncomfort.

Gratis advies en offerte
Denk niet dat u alleen bij ons terecht kunt voor compleet installatiewerk. U kunt bij Treba ook terecht voor gratis advies en offerte.

Snelle service
Onze vakkundige onderhouds- en storingsdienst staat voor u klaar. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan c.v.- en sanitaire installaties, kunt u een beroep op ons doen. Maar dat geldt bijvoorbeeld ook voor een verstopte riolering, een reparatie aan het dak of de dakgoot en een storing aan de elektrische installatie. Een snelle 24-uurs servicedienst (alleen voor aangesloten klanten) met monteurs die dicht bij u in de buurt wonen. Treba zorgt bij vele particulieren en bedrijven voor een veilige en storingsvrije warmte- en warmwatervoorziening.

Kwaliteit gegarandeerd
Treba is aangesloten bij Uneto-Vni (ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel) en hanteert de Algemene Leveringsvoorwaarden die in overleg met de Consumentenbond en de "Vereniging Eigen Huis" tot stand zijn gekomen. Bovendien krijgt u op alle leveranties en werkzaamheden minimaal 2 jaar volledige garantie.

Nefit FC vasco bosch logo logoremeha.jpg vaillant logo  acova cenvax.jpg FC-LOGO-IthoDaalderop Cfl_180
 jaga  zehnder dds  unetovni logo  danfoss tece radson

honeywellbrugman.jpg